Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha tålamod

Det brukar jag ha
men det finns en gräns

Sanningen
har gått och blivit en lögn
inget likar alls
den verklighet
jag vill va i

Ha tålamod
ja det trodde jag var bra

Ack vad fel
maktgalen, egoist
borde jag blivit
för empati
då slutar jag nog
som galen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 22:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att ha tålamod, när man ser hur allt är runtomkring...
2015-09-26

  Lars Hedlin
oj stark så stark..kram
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson