Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns en hel del mer som inte kom med i detta flöde ...


Ibland får jag ett akut behov av en kram ...

... så som till exempel just nu ...

... Speciellt mycket
när jag tänker på någon som du
som är den dig som är ämnad för mig ...

Det är ej blott bara det
att jag saknar dig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-09-24 00:25



Bookmark and Share


  Margit Grell
Omedelbar!
2015-09-27

    ej medlem längre
Saknad och längtan uttryckt i några få rader. Vackert!
2015-09-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ett förståeligt behov, fullt av längtan...
2015-09-25

  Magica VIP
Längtansfullt, fint förmedlat, kram
2015-09-25

  DominiQueen
GUD, detta tålamod som frestas så..
Så vad gör vi?
Själv gör jag allt i min makt, som jag förmår att förbereda mig för att bli en underbar partner, terapi, kost, tränar och ska göra det svåraste nu EVER - lära mig sköta hemmet - sluta med allt kaos som varit följeslagare genom livet
Blir jag hel - attraherar jag min hela "äkta hälft" tror jag - HOPPAS *hjärta*
Jag hoppas vi båda finner våra respektive, längtar är så stark..

En italiensk varm familjekram om Du vill ha? från mig som tröst :-)
2015-09-25

  Ingrid Trolle
En stark längtan som
jag tror att vi alla har.
Kram Peter
2015-09-24

  Hanna Mari Wallin
ord av längtan som berör en på djupet


Kram
2015-09-24

  Rise Little One
Förstår känslan ganska väl! Önskar att jag kan trolla ibland...Kram Peter!
2015-09-24

  Amari
Önskar så du finner
den som fattas dig!

Kram Peter!
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP