Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger inte det här för att få dig i säng

 

 

Men

 

ingen annan säger mitt namn med samma djup.

 

ingen

 

rör mig som du.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 488 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-09-24 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just sådana här kortfattade koncentrat är så effektiva. En enda detalj skulle JAG vilja se annorlunda dock, och det är en aningen mindre avstånd mellan raderna. Men det är bara min högst subjektiva påpekan.. Annars, triumf!
2018-09-12

  Valter Örn VIP
Ingen ger mig ett så tydligt budskap som du !
2017-01-24

  blaite
Vackert
2016-02-03

    ej medlem längre
Ingen annan gör det som du

Ingen...
2016-01-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar minimalism
2015-10-01

    ADI Nehlin
vackert
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose