Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger man sig in i leken får man leken tåla


oavsett vad som än händer

Om man så förlorar och inte med vinnarna

får vara med och skåla

De som nu annars kan vara ens bästa vänner...

Ken Cassel
25/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel