Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever alla i en dagdröm


där vi lever ut våra liv

Gör våra dagliga sysslor på gott och ont...

Ken Cassel
25/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-25 03:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att hänga med och göra så gott man kan...
2015-09-25

    ej medlem längre
Sånt är livet....ibland upp och ibland ner.
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel