Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs även "dämpar"


Lever

visar ilskan inom
till dess att hjärnan
kopplas upp

med synapser

låter tårarna komma
till dess att lugnet
infinner sig

av frihet

låter skrattet flöda
till dess att orken
tar slut


av glädje

och jag

drar in ett friskt
andetag

till dess att lungorna
läker

av syre

lever
känslan

och livet




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-25 07:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP