Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affirmationer

Jag är värdefull

Jag är älskad

Jag är behövd

Jag är efterlängtad

Jag är viktig

Jag är vacker

Jag är betydelsefull

Jag är delaktig




Övriga genrer av me_we
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-26 01:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad skönt det låter!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we