Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

banala ord

 

Kan vi sova nu

Bortom krav och måsten

Bortom kroppens trötta krämpor 

 

Att få vila i den trygghet

Där vi alla är lika

Inför ande, kropp och själ 

 

Kan vi mötas i den  sal

Lövklädd, himlavid och fylld

Av glädje, fågelsång och kärlek 

 

Stanna i en värld där

Vi lever hållbart och i samklang

Med vår enda, fina jord 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-03 21:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin beskrivning av sömnen. Den ÄR en tillflykt, även om Gud är min främsta och förnämsta.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta