Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto från Google, av Kristina Berggren


Oändliga sorg

 

 

 

 

Skratten fastnar i dollartecken mitt i natten. Asfalten luktar bränt. Föraren torkar bort vitt överflöd från överläppen. 

Gud tar emot oändligt med böner, från tung industri, till vackra trädgårdar.

Någon tror sig kunna tygla kobror.

Någon blir som förlamad bland krossat glas, blodad tand och rosenröda lakan.

Ett skrik i ett fyrkantigt rum ger syre åt någons kamp för överlevnad.

 

Ungkarlsblommor eller förgätmigej...

 




Bunden vers av genni VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-27 00:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket styrka i din text som berör på djupet! kram <3
2015-09-28

  Alexander Gustafsson VIP
En dikt som inte är rädd för att säga vad den tycker. Och sådant tycker jag visar prov på styrka :-)
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP