Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungelpromenad

 

Lycka är

att gå tillsammans

med dig

ut

ut från staden

in i djungeln

Vi hittar paddor

och svamp ibland

Vi tittar på myror 

men inte så ofta som förr

Det bästa är dina funderingarna:

Tänk, dagsländor som

parar sig redan första daten...

...hur vet de

vad de ska göra och när?

Din nyfikenhet

och förmåga att ställa frågor

En sann människa

i den fantastiska  livspromenaden

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-27 23:13



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vad fint! En liten dikt om ett stort ögonblick. Det är vackert... och naturligtvis är det din målning. Suverän.
2015-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga ögonblick att ta vara på...fint...
2015-10-02

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
och en applåd för bilden också
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP