Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mod


Ge mig mod
att se människan jag möter
Låt mig se min syster
bror eller vän
istället för främlingen

Öppna mina ögon
Få mig att lyssna och förstå
att fast vi har fått olika skal
så är innehållet förbluffande lika

Lika
men ändå med helt olika historier att berätta
Somliga historier ljusa
andra mörka som beck

Becksvarta, men som örat ändå behöver lyssna på
och ögonen behöver få se
För att lättare förstå och öppna hjärtat mitt
och kanske komma en bit på väg, närmare
till att hjälpa någon läka och komma till ro




Fri vers av Amari
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-28 20:26



Bookmark and Share


    wretch
Precis så.. <3
2015-11-09

  StinaJ VIP
En underbar text med önskan om att vi ska finns för varandra. Tänkvärt
2015-10-07

  Katinka VIP
En mycket fin text som berör. Och en viktig text som är värd att uppmärksammas.
2015-09-30

  Heikki Hellman
'Ge mig mod', mitt svar till ditt 'nödrop' är min egen slogan, 'Djärvheten ökar ju mer man vågar!'
2015-09-29

  Lärling
Fina tankar/önskningar!
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari