Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han höll om mig

Snart lär jag mig hur man andas på egen hand.
Snart lär jag mig hur man stoppar en storm.
Jag hoppas du låter mig dra handen från örat ned till halsen.
Jag hoppas du låter mig kippa efter andan.
"Snälla låt inte mörka moln vända"
påminner jag mig själv.
men det gick ju åt helvete




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-28 22:59



Bookmark and Share


  Vall-H
Perfekt avslut.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa