Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss skaka hand

Låt oss skaka hand
En handskakning
Och nåla varandras fingertoppar
Där nerverna som känsligast
Sen ska vi dra bort våra naglar
Och doppa fingrarna i sand
Ett fint täcke sand där naglarna satt
Låta sanden svida i det fuktiga, mjuka köttet
Ett så kallat upplevande handslag
För våran främlighet till likhet




Fri vers av Bervelius
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-29 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bervelius