Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kysser varandra


Slut dina ögon

 

det är alldeles för tidigt för dig att se mig.

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-29 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som antyder att det vi inte ser.. är starkare genom sin antydan..just som din text.
2018-09-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
*blundar* o ser bara dig
2015-10-01

    ADI Nehlin
Fin i sin enkelhet
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose