Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensnatten

 

Regelbundna årtag 

bryter tystnaden

i ljumma sommarnatten. 

 

Grantoppar och måne

avspeglas mjukt

i svartblank vattenyta. 

 

Mot skogens mörka siluett 

ses en eka glida fram 

mot stjärnbeströdd vik. 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-09-29 17:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Naturromantik som glimrar!
2015-12-19

  Mike
Oerhört vackert. Du skapar fantastisk poesi. Du förmedlar bilderna så starkt så läsaren får verkligen följa med. Så bra!
2015-11-13

  Maria T
Betagande vackert
2015-10-06

  Lars Hedlin
Så fint!
2015-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fagersamt
2015-09-30

    Birgersdotter VIP
Vackert
2015-09-29

  Ingrid Trolle
Vacker månskensbild
2015-09-29

    Lars Gullberg


du framkallar bilder
och bjuder läsaren på ett litet ögonblick av vacker poesi

Det är avskalat och lättsamt
så som poesi ska läsas.

Fint Katinka

/Lars


2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP