Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kokar över

lyssnar
tiden skriker

vill inte höra
vill inte se
vill inte känna

Allt hat
alla kränkningar
all egoism

Det kokar över
nu är det bra
det här
accepterar inte jag




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-29 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stå på dig vännen! kram
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson