Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första klappen på ryggen...

Taxichauffören ifrån Kiel
kör på en mur sen över i ny fil...
Kund sa, hund tass på din rygg la...
Ursäkta, sa han, min första taxida´
innan i 25 år körde jag likbil...







Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-29 21:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Inte undra på att han var
allt annat än likgiltig.
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt