Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna tiden

Så mycket vilja
så lite tid
att hinna

Att finna tiden till allt
är svårt
men tids nog hittar man ett sätt




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-29 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA Tålamod är både bra men också så så svårt..kram
2015-09-30

  Päronsplitt
Kort enkel positivitetstext. Tiden är inte helt lätt att få ihop med allt man vill och behöver. Sista raden är både humoristisk och sann.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson