Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag grät dina tårar

Din rädsla blev min

Blev ägare av ditt mörker

Stod kvar som den sista
soldaten på slagfältet

I dödsögonblicket, skrek
jag ut din sorg

Mina tårar var din smärta

Jag bar dig nära mig






Fri vers av WyS VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-01 06:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande text...
2015-10-02

    ej medlem längre
Kram!
2015-10-01

    ej medlem längre
du är en fin människa.
2015-10-01

  Lars Hedlin
berör starkt! kram
2015-10-01

  Hanna Mari Wallin
Ryser av dina rader, du skriver med en känsla som överfördes in i hjärtat
2015-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP