Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

När allt är över
Kommer vi sitta ned med varandra
Dricka och prata
Som vi gjorde när vi levde i en värld full av drömmar

När inga sorger längre andas
Och allt är sagt, förgjort
Kan vi sluta fundera över svunna val och svurna fiender
Acceptans

Just idag vill jag leva
Inte tänka på morgondagen eller gårdagen
Bara existera i en värld av samklang 
Där sårande ord smakar pilgrimsregn 

Så möt mig under stenen när allt är över
Jag lovar att spara lite whisky åt dig
Se dig i ögonen och helt enkelt säga
Vi är funkis, här och nu. 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-05 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen