Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi borde acceptera mer

Jag är fylld av tomma ord och livskraft
Andas in vinden som blåser rakt genom våra stjälar 
Och väntar på en bättre tid

När sömnen flyr oss för samtal och försröelse 
Kärlekslekar fulla av liv
Nyktert puttar mig över kanten till lycka
Sörjer natten,  bävar inför morgonen
På en ö mitt i Östersjön

Fast sitter vi i våra invanda tankebanor
Klandrar oss själva för konsekvenser vi inte har skapat
Sörjer natten och bävar inför morgonen
Utan att inse att tid är en illusion 
Skapad av oss för att hantera verkligheten

Bryta upp den i beståndsdelar
Skärsåda alla, söker efter fel och skapar kaos
För att vi var oförmögna att acceptera ironin 

 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-01 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen