Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går men kommer tillbaka

Nu är det så att tiden vi trodde vi hade har passerat. 
För alla er som trodde att sommaren skulle vara för evigt
Säger jag att något bättre har kommit
Hösten är här och jag tänker duscha mig varm. 





Fri vers av Skogsmullen
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-01 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen