Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsning



med ett öga som hårdnar vid
syn av välde av lik – giltig – het.

I en blick av
poetik
bländar inte sanningen

sanningen: det som hänt
som händer






Fri vers av Fri Ronja
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-02 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja