Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver om hen vars släktingar har vänt ryggen och känner sig verkligen utsatt av dem och min lilla dikt för dennes vägnar lyder så här


Mörka moln

Det känns som mörka moln har bildats över mig och känner mig sorgsen,
Oavsett vart jag än går så finns det sorg och sorg,
det känns som att jag står ensam på ett torg,
finns inget stöd i sikte trots att det är nöd,
skulle jag haft en vid sidan om allting skulle vart ömt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av ali2015
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-02 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörs av vemodet i dina ord...
2015-10-18

  Gunnel Eriksson VIP
Läsaren känner sorgen.
2015-10-03

  Federico Romano
Konceptet håller och kan passa in var som helst..

2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ali2015
ali2015