Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Likt dagg i solljus



oftast njuter jag
av att uppleva allt
så starkt

men stundom
förbannar jag
ödet att behöva leva
med hjärtat i hand


att min hud
är genomskinligt tunn
skyddandes själen vagt

likt spunnet socker
i frusen vintertid




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-02 15:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver direkt från ditt vackra hjärta <3 Man blir rörd starkt i själens djup 3 kram
2015-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin och känslig dikt...
2015-10-02

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
välskrivet ;)
2015-10-02

  Linda CH VIP
Fantastiskt fint om det är att vara känslig. Känner igen mig i dina ord!
2015-10-02

    Dan Myrbeck
Du får betala de starka upplevelserna med skörhetens pris.

Bra skaldat.
2015-10-02

  Hanna Mari Wallin
skört ömt och mycket fint framfört

fastande särskilt för dessa ljuvliga rader:

"likt spunnet socker
i frusen vintertid"
2015-10-02

    ej medlem längre
Vacker text!
2015-10-02

    ej medlem längre
Dina ord är så sköra och vackra...men du har en poetisk styrka i din hand.
2015-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om hur olika livet kan kännas.
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell