Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får det inte roligare än man gör sig


För kul vill man gärna ha

Åtminstone en liten stund varje dag

Lätta upp stämningen lite

Bara kunna skratta och vara glad

Ha barnasinnet kvar

Vilket är bra då det smittar av sig till alla som ser

att man glatt går omkring och ler

Vilken kul kille

Verkar vara helt reko

Önskar nästan att han vore jag

Och det medan någon tjej för hans glada

och roliga yttre smälter som om hon vore

gjord av choklad

Kan man önska sig något mer

Honom ska jag bara ha, säger hon skrattandes

till sina väninnor...

Ken Cassel
2/10-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-02 19:09



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Fint skrivet av dig :) Du är optimisten själv!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel