Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en annan horizont


gröna havet

jag går på botten
av det gröna havet

det är långt till ytan
jag ser att den rör sig

hur vågor drar österöver
i sensommarkulingen

stammarna rör sig knappt
här nere

närmare ytan leker fåglar
ekorrar tjattrar

det susar i det gröna havet
vem kallar det skog




Fri vers av tom boreland
Läst 579 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2015-10-02 22:59

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  axveronika
Å en sån bra och vacker bild!
2016-01-03

  Bo Lövhalka
Klokt och vackert.
2016-01-02

  Iréne S Räisänen VIP
Berörande och tankeväckande. Tack!
2015-12-31

  anits VIP
Mycket tänkvärt skrivet!
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland