Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidder som ingen har sett



löven faller

en och en
mot marken
där allt liv som var
sakta försvinner
mot vidder som ingen har sett

mörkret sveper sig fram
över land och mark
där solen går i ide
bortom
berg och trädtoppar

kylan greppar tag
i allt
igenom

  ben och märg
omöjligt att beskydda
sig ifrån

sakta tar natten
över
mörkret fyller
varje vrå och cell
där solen förlorar sin kraft

stänger dörren
om oss
försvar

överlevnad
hopp om dagen
solen får tillbaka sin kraft
över mörkret

där livet återfår sin makt




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-03 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N