Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att känna

Jag får en impuls att förstöra,
riva och klösa på väggar
på hud

När jag fick veta att du hade flickvän
drogs jag dig närmre,
så som jag alltid gör med de man inte får röra,
och blev sådär som jag blir runt de
jag inte borde bli sådär kring

Jag får en impuls att förstöra
för mig
dig
er

Du kanske får mig att hitta det jag gillar med mig själv igen
men det betyder inte
att jag gillar dig
även fast det kommer kännas så

Och jag vill att du ska lämna allt
(din flickvän, hennes vänner, din värld)
att du ska släppa allt
för mig
så jag kan släppa dig




Fri vers av artaug
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-03 20:57



Bookmark and Share


  Flisan
Så prick i!
Vet inget annat sätt att förklara det på.
Det är bara så rakt på känslorna.
:)
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug