Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han åker

Idag behövde jag säga hejdå till honom igen
jag sa att denna gång ska vi inte gråta
för det är barabarabara tre veckor tills vi ses igen

Idag höll jag hans hand hela vägen till Arlanda
och våra läppar var som limmade mot varandra
jag följde honom till securityn och vi stod där
tills vår tid var ute






Fri vers av artaug
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-26 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug