Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden är knapp

Vi låg i sängen och du sa
att i natt så sover vi inte
Vi har inte råd att förlora de sista
fem timmarna innan vi skiljs åt

Vaknade med panik av väckarklockan
Hur kunde vi ha somnat
Han säger att han inte kommer släppa
taget om mig och jag hoppades
på att det skulle vara sant




Fri vers av artaug
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-07 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug