Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildlektioner

Fick lära mig att provocera tidigt
Min konst jag gjorde under bildlektionerna
i högstadiet fick inte ställas ut för
det inte lämpade sig
Mamma log o sa att det är då man vet
att den behövs




Fri vers av artaug
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-19 14:39



Bookmark and Share


  Stay Golden
Vad målades för något dårå? ^^
2018-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Mig behövde man inte lära...
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug