Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden med honom

I vårt långdistansförhållande
lär jag mig uppskatta allt med honom
(inte för att det är särskilt svårt)
När han pratar pausar han i mitten
av sina meningar för att pussa mig

Jag tar varje tillfälle att krama honom bakifrån
när han borstar tänderna
att få hålla honom och känna hans värme
mot min kind

Om exakt tre veckor är jag hos honom i Berlin och
igår var han och köpte Kalles kaviar på Ikea
åt mig




Fri vers av artaug
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-30 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug