Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många som har bullar i ugnen idag…



Många som har bullar i ugnen idag…
Blir det nu bullfest idag över hela landet…
Som jag skrev i fredags…

Kanske en och annan stampad takt av barnen
Medan de lystet tittar in i ugnen, i väntans tider

Passa på att bjuda en granne eller kanske två
Och finn en ny vän, eller rent av en make eller maka

Det kryllar ju av singlar som inget hellre vill
Än att finna en hjärtans kär

Finner du då någon som gillar dina bullar
Så finns ju det gemensamt att börja knyta banden med

För som man säger ”Kaka söker maka”
Trots att det nu handlar om bullar

Så vem vet, det kanske leder till
en gemensamt bakad bulle i den egna ugnen

Ja hur det kan sluta, det vete katten
Men en delad bulle ger glädje,
och delad glädje är dubbel glädje




Fri vers av Amari
Läst 502 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-04 08:23



Bookmark and Share


  erkki
Kanelbullens dag? Eller bulle i ungen eftersom man var lite på kanelen i går?
2015-10-25

  erkki
Kanelbullens dag? Eller bulle i ungen eftersom man var lite på kanelen i går?
2015-10-25

    Bo Malte
hmm...å jag som e glutenallergiker
2015-10-14

  StinaJ VIP
Nybakade rykande bullar som får det att sända ljuva dofter i kärlekens namn
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari