Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt lugn


När jag känner så mycket att
jag till slut blir oförmögen
att uttrycka mig

För inga ord på alla språk
känns tillräckliga för att
kunna förklara

Min känsla för ordföljd går
snabbt förlorad i den vackra
kärlekstrans han omfamnar
mig inuti

Han är en verklighetsflykt
där allt annat än vad som
är vi
tynar bort

Och som han talar till mig
i blickar och andetag

Som jag talar till honom



För han är lugnet i mig




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-04 20:48



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Fantastiskt.
Och igenkännande. Du är bra, älskade du.
2015-10-06

    ej medlem längre
Väldigt fin!
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting