Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen bild/målning)


Bortom balans..


tror vi är ganska
så lika

du och jag

vi pulserar hårt
ett slag

för att sedan
utmattat dra oss
tillbaka ett slag

båda lite rädda
för att älska


samtidigt som vi
inte vet något annat
sätt att andas

nä vi klär inte
bilden av mellanmjölk
eller ljumma famntag

ty snarare är vi
blodröd ros
och fuktiga läppar
som aldrig får nog



©Teresia Ridell (4/10-2015)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-05 06:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön dikt, full av känslor...
2015-10-07

  ULJO
En helt underbar text
2015-10-07

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Va´skönt!Vackert skrivet.
Ha en bra dag. TBG.
2015-10-06

  Lars Hedlin
Orden osar av styrka liv och evig passion! Like It A Lot <3 kram
2015-10-06

    Dan Myrbeck
Exakt! Kärleksröd mjölk släcker törst bäst.
2015-10-05

    ej medlem längre
Skrivet med passion och kärlek.
2015-10-05

  KYREUS of Sweden
Vackert!
2015-10-05

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
kärlek! mycket bra =)
2015-10-05

  Mirreh VIP
Håller med Marita.


Men även dem här raderna:
"samtidigt som vi
inte vet något annat
sätt att andas"

W O W !
2015-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Härligt avslut på en bra text!
2015-10-05

  stig wikman
THE SUN IS
SHINING OVER YOU .

Lovely poem .

KRAM FRÅN SW.
2015-10-05

  Hanna Mari Wallin
poesi man blir glad av :)

härliga kärleken


fin tavla med vackra harmoniska färger och budskap!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell