Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda intentioner

Vi har delat vårt liv i 40 år

och varje morgon när jag vaknar 

tänker jag

idag skall jag älska dig mer

än jag gjorde igår




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-10-05 17:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det var denna jag tänkte på. Trodde jag hade kommenterat den. Jättefin i sin kärnfullhet...tycker jag.
2015-10-21

  Lars Hedlin
bra skriftat med en bra inställlning
2015-10-13

  ULJO
Mycket fint
2015-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Om man tänker så, så håller man kärleken vid liv...mycket fint...
2015-10-07

  Rozsi.kovacs

vilken lycklig man du måste ha som
är så älskad o jag gissar att han känner
samma för dig. vacker kärlek som aldrig
rostar
2015-10-06

  walborg
Kärleken är ett val och en vilja till gott
2015-10-05

  Ingrid Trolle
En helt underbar
text om kärleken
och förmågan att
hålla den levande
2015-10-05

  RitaBrunner
Att efter så tid tillsammans ännu ha en så hedervärd målsättning som att varje dag älska mer är få förunnat och helt underbart!
Vackert och kärleksfullt skaldat Linda!
2015-10-05

  Quasimodo
För varje ny dag med kärlek, med omsorg om det som är skapat och en livsbejakande vilja att vårda det man har och göra det bästa man förmår! Mycket kärlek i dessa ord!!
2015-10-05

  Chawa VIP
Bara så vackert om äkta djup kärlek!
2015-10-05

  Järnkatten
Hur fint som helst :) <3...
2015-10-05

  louisegirl
Så kärleksfullt och fint
2015-10-05

    ej medlem längre
God, god inställning.
2015-10-05

  Eva Helene VIP
Lycklig den som blir älskad så!
Och fin är din dikt om äkta kärlek.
2015-10-05

    ej medlem längre
Kärlekens kraft växer med åren. Så vackert din hand formar detta.
2015-10-05

  stig wikman
UNDERBART LINDA.

KRAM FRÅN STIG.
2015-10-05

  Änglaögon
Värme och trygghet, fint!
2015-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om tvåsamhet i den bästa av världar!
2015-10-05

    ej medlem längre
Kärleksfull gemenskap som ökar med tiden!
Fint diktat!
2015-10-05

    ej medlem längre
UNDERBAR ...
2015-10-05

    Lars J
Så bra! vackert om kärlek utav allra bästa sort :-)
2015-10-05

    Dan Myrbeck
Helt enkelt jättebra skrivet:

Kärleksbejakande.
Livsbejakande.

Den stegvisa ökningen ger toppenresultat på sikt!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP