Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små detaljer som gör en så glad

energigivande ord
ja de finns där ofta
men ord man lever på
de värmer länge

stunder
som sätter sina spår
de är guld värda

små detaljer som gör en så glad
uppskatting
för den man är




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-05 21:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och uppmuntrande...
2015-10-07

  Lars Hedlin
precis just så underbart i värme <3 kram
2015-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson