Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderna tankar



MODERN är vi alla
På vägen mot Målet

Denna tomma Neptunus
Är det Civilisation?

Så känner hon efter
färden som slet
några fjädrar från en redan skrapad
kropp, en redan förVTrängd kropp

Men klarar vi – måntro –
att kväva alla
vrål?

Neptunus kropp
är Moderns

Vem är du som vrålar
i det tommaste
sköraste

väder-

Lek? Inte med mig
i denna tomhet som kallas


själen





Fri vers av Fri Ronja
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-06 10:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark mäktig
2016-08-04

    ej medlem längre
Fan vad bra denna var då!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja