Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan under Jul är inte alltid lycka för andra

Jag hör hur dom skrattar där inne.
Hör hur presentpapper rivs upp från paketen som låg under granen.
Ytterligare tjut av lycka från dom.
Känner fortfarande doften från julmaten och glöggen som nu står på spisen.
Julmusiken spelar " Ser du stjärnan i det blå? Allt du önskar kan du få.."

Här står jag utanför fönstret...
Magen kurrar...
Jag fryser...
Men jag önskar....

Att få känna smaken av lyckan...




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-06 21:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om skilda världar!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin