Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det någon därute som kan höra mig


Känna mig

Se på mig

Ta på mig

Vet vem jag verkligen är

Om jag är lycklig eller olyckligt kär

Eller om jag så heter Sankte Per

Skulle inte tro det

För om det gör det, så svara då

Jag står ju här med öppna armar och väntar på dig....

Ken Cassel
7/10-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-07 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel