Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara på rätta stället i rättan tid

måste väl ändå få en att växa inombords
då man kanske har lyckats göra en skillnad
från ond till god
Du är en hjälte
Frid bevare dig

Att vara på fel ställe vid fel tidpunkt
kan få sina problem om det plötsligt, säger BANG
och då det helt plötsligt flyger sönderslitna
armar och ben fram då en av delarna träffar en på skann
Men vad var det som hände egentligen?
Det var bara terrorister som var framme i farten igen
Du vet
Den lilla människan som inte känner fy skam i kroppen
Toppen!

Att vara på...

Ken Cassel
7/10-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-07 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel