Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planering

Planeringsfrossan
dödar
naturligt spontant liv

Din kultur lurar dig
att tro
att det är normalt

Tiden till att planera
tränger bort
tiden att träffas




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-10-07 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner