Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Med hjärtat skört i vinden


nej sluta försöka
övertala mig

att jag
är stark


svep in mig
i dina armar istället

och låt
mig varsamt

få vävas
hel igen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 277 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-08 13:59



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Så fint om att visa sin sårbarhet och att be om att bli hållen.
2015-10-13

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
ibland är närhet precis vad man behöver för att helas, bra skrivet
2015-10-09

  Lars Hedlin
Innerlig känsla som du förmedlar med ditt vackra stora hjärta <3 kram
2015-10-09

  Hanna Mari Wallin
så sant mänskligt att låta sig falla i stunder och hämta kraft

mycket fint skrivet om detta viktiga budskap.
2015-10-09

  Linda CH VIP
Utåt kan man verka stark när man innerst inne egentligen bara vill ha tröst. Du uttrycker den känslan formidabelt i din fina dikt.
2015-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...man måste få bejaka sina behov...
2015-10-08

    Dan Myrbeck
Varmt omtänksam - fin.
2015-10-08

  Rise Little One
Ibland behöver man ladda upp sin styrka någonstans!
2015-10-08

  Marita Ohlquist VIP
En trygg och kärleksfull famn kan vara den bästa medicinen!
2015-10-08

    ej medlem längre
Längtan att få finna sin styrka...
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell