Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man

Något är fel
riktigt fel

vill inte dömma någon
men något är fel

vill inte
vänder ut och in
på varje känsla
varje tanke
men de leder tillbaka
till samma

Hur gör man?
Utan att såra få någon att inse
du gör fel
när de tror de vet bäst.

Finns inget enkelt svar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-08 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Svåra beslut som kräver sina tankar..kram
2015-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, det finns verkligen inget enkelt svar...svårt dilemma...
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson