Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade känslor

när dagen har
varit kanon
men ändå inte

Tankarna snurrar
känslorna blandade

Känslan av
att inte ha alla svar
med att något faktiskt är perfekt




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-08 20:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland så behöver man inte ha ett svar heller utan bara utgå från känslan <3 kram
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson