Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trevare



Letar efter orden
igen
letar efter flödet
igen
letar efter nått som brinner
igen
letar efter mig själv
igen

Igen och igen
och
antagligen
igen

Man hittar alltid nått
frågan är om det är det man söker
frågan är om man vet
vad man behöver

Jag letar efter nått
som andas
så enkelt
vill jag se det




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-09 12:40



Bookmark and Share


    Tea Alex
När man har slutat att leta har man slutat att leva.
2015-10-09

  KYREUS of Sweden
"Existentiell
terränglöpning"
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP