Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan älska mer

 

 

 

 

 

tänk,

att  jag kan älska dig så här mycket 

även när du har vänt mig ryggen 

tänk...

så mycket mer jag kan älska dig 

när du är beredd att ta emot 

 

som en flodvåg, som en tsunami 

eller ett vulkanutbrott 

så att det svämmar över

blir du rädd?

jag längtar att älska mera

vågar du försöka stå emot? 

 

jag vet vad kärlek är och därför 

älskar jag så mycket som jag förmår 

 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-09 16:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Häftigt, så många Quinnor som håller igen för att inte skrämma intimitetsrädda män... Underbar glöd och passion. Fortsätt flöda Quinna.
Njut!

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
må amouren flöda
2015-10-19

  Lars Hedlin
precis så...Mycket bra...kram
2015-10-11

  Dandelion
Du LM,
så vackert beskrivet...
kram, D
2015-10-10

  bumerang
Ja,just så är det.
Jag kan bara känna in mig
Och upprepa dina ord.
Sån är kärleken.
2015-10-09

    Lars J
Styrka i orden! sann kärlek lockar fram det bästa hos vissa och det sämsta hos andra, en riktig tankeväckare detta, tycker om!
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP