Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Droger är som betting med livet som insats."


LVM

Hade hon kramat
sin son för hårt?

Kramat ur honom
allt
viktigt?

Varför?

Ja, varför blev 
den ensamstående 
mammans liv
en kamp
mellan
liv och död
där livets
oviktigheter
försvann?

Det bankar på dörren
genom titthålet
ser hon 2 poliser.

P A N I K E N

Är han död nu?
MIN SON

SKRIKET
och förvåningen
hos de byggjobbare
som bara skulle
byta
ett element
i lägenheten
visste inga
gränser. 




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-10 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP