Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomrummet

vi bygger om rummen i mitt hjärta
ställer stolar under handtagen, försöker låsa ut min smärta
jag går ofta in i glädjens rum, men stannar inte särkilt länge
det har bara blivit såhär, ingen vet egentligen vad som hände

jag går mest runt i korridorer, tvekar vart jag ska
springer i motsats riktning mot sånt som är bra
längtan har svalnat, självkänslan smakar ljummet
gör om mina misstag, låser in mig själv i tomrummet




Övriga genrer av soldansen
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-10 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soldansen